Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2017. Május 09. 23:13, kedd | Helyi
Forrás: vamosszabadi.hu

Vámosszabadi is nyert! - TOP pályázati hírek

Vámosszabadi is nyert! - TOP pályázati hírek

A tavalyi évben beadott mindkét TOP-os pályázat támogatást nyert! Lizákné Vajda Lívia Vámosszabadi polgármester asszonyának közleménye:

"Köszönetünket fejezzük ki dr. Nagy István államtitkárnak és országgyűlési képviselőnknek, valamint Németh Zoltán Úrnak a megyei közgyűlés elnökének, hogy támogatta pályázatunk kedvező elbírálását.

Az Ipari parkok, iparterületek fejlesztésére kiírt pályázat keretében az ipari terület infrastruktúra- és közútfejlesztése valósul meg. Az utakat, valamint a hulladékudvarhoz vezető útszakaszt is aszfaltos útburkolattal látjuk el, valamint a közvilágítás és a szennyvízrendszer bővítése is megoldódik. A pályázat összege: 88547451Ft

A társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés pályázatunk szintén támogatásra jogosult. A pályázat főösszege: 127 millió Ft, melyből 41.999.160 Ft Vámosszabadi fejlesztésekre irányul.

A Széchenyi utcai közösségi tér sportfejlesztését és vízi turisztikai fejlesztésére, valamint a Temető utcai horgásztó infrastrukturális fejlesztésére kaptunk támogatást. A játszótér mellett modern röplabdapálya épülne, futókör és drótkötélpálya kerül kialakításra és a Szavai csatornáról indulva kenus vízitúrákon ismerkedhetnek meg településünkkel az itt lakók és az ide látogatók. Itt és a horgásztó mellé is modern szaniterkonténer kerül. A pályázatot Vámosszabadi, Nagybajcs és Vének településekkel közösen adtuk be, a konzorciumvezető Vámosszabadi."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt