Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Május 18. 11:05, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Újra büntetőfékezéssel okoztak balesetet - VIDEÓ

Újra büntetőfékezéssel okoztak balesetet - VIDEÓ

Budapesten, a Rákóczi úton akarta okítani a szerinte lassan haladó sofőrt, baleset lett a vége, a jelenetsort rögzítette a vétlen autós fedélzeti kamerája.

Bevágott az előtte lassabban haladó autó elé, majd fékezett, így akarta „okítani” a másik sofőrt, aki nem tudta elkerülni az ütközést – számolt be a rendőrség az esetről oldalán.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közúti veszélyeztetés bűntette miatt indított büntetőeljárást a budapesti K. László ellen, mivel 2020. május 13-án 5 óra körül a Rákóczi hídon Pestről Buda irányába bevágott a belső sávban haladó autó elé, majd indokolatlanul befékezett előtte, emiatt a két autó összeütközött.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztály nyomozói a balesetet okozó 67 éves férfi jogosítványát bevonták és közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, mert veszélyeztette a belső sávban haladó autós testi épségét.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során