Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Március 28. 14:29, hétfő | Helyi

Új benzinkút nyílt Héderváron

Új benzinkút nyílt Héderváron

A Shell magyarországi hálózata új töltőállomással bővült, 193. kútjukat Héderváron, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő területén nyitották.

A Szigetköz egyik központjában, az osztrák-szlovák határon egyszerre hét jármű töltésére alkalmas állomást létesített a Shell Hungary zRt., a Győrt és Mosonmagyaróvárt összekötő főút mellett.

A több mint 70 négyzetméternyi, a vásárlókat gyors és kényelmes kiszolgálással fogadó shop fontos környezetvédelmi szempontok figyelembevételével létesült, energiatakarékos világítótesteket és hűtőberendezéseket telepítettek az üzletbe.

A helyi lakosság, valamint a térségbe érkező számos hazai és nemzetközi turista számára nem csak tankolási lehetőséget biztosít a Shell, hanem az új szemlélettel megálmodott koncepciónak köszönhetően, egy megállással minőségi élelmiszerek vásárlására, illetve egyéb kényelmi szolgáltatások igénybevételére is lehetőség nyílik. A Shell Café kávézójának kínálatában a kedvelt, bársonyos kávé mellett ízletes csomagolt szendvicsek, a népszerű hot dog és a grillcsirke is megtalálható.

Az állomás hat kútoszloppal, továbbá egy LPG-kúttal rendelkezik, emellett kétállásos kézi autómosó is áll az ügyfelek rendelkezésére. Az állomás állatbarát, így tankolás, vagy frissítő elfogyasztása közben is gazdájukkal tarthatnak a házi kedvencek.

A Shell a járműforgalomtól elzárt, biztonságos pontokon kirakott itatótálakkal várja négylábú vendégeit, az abban elhelyezett víz frissességéről pedig folyamatosan gondoskodnak a munkatársak. A kihelyezett póráztartóknál a gazdik kényelmesen, és biztonságosan rögzíthetik kutyusaikat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon a szakértők szerint

Élénkül a gasztroturizmus Magyarországon, egyre többen érkeznek az országba azért, hogy megismerjék a magyar konyha remekeit - vélekedett a Pannon Gasztronómiai Akadémia és a Magyar Vendéglátók Ipartestületének elnöke az MTI-nek.

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a csok plusz segített beindítani az ingatlanpiacot az év elején

A 2024. január 1-jétől elérhető csok plusz segített abban, hogy az ingatlanpiac egy kicsit beinduljon az év elején - mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) családokért felelős államtitkára szerdán Budapesten.

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.