Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2020. Október 13. 14:46, kedd | Helyi

Továbbra is tagadja a vádakat a darnózseli hentes

Továbbra is tagadja a vádakat a darnózseli hentes

Mára tűzte ki a darnózseli hentes újabb tárgyalását a Kúria. N. Jánost azzal vádolja az ügyészség, hogy 2014-ben megölte feleségét, maradványait eltüntette. A férfi ma is azt mondta, nem követett el bűncselekményt.

A férfi egészen a múlt hétig szabad lábon védekezhetett, akkor döntötött ugyanis úgy a legfelsőbb bíróság, hogy elrendeli letartóztatását, attól tartva, hogy az ítélethozatalig esetleg elmenekül. Október 13-án 13 órakor kezdődött a tárgyalás, amit N. János a győri börtönből követett. Az utolsó szó jogán kitért arra, hogy nem tud olyan bizonyítékről, ami igazolta volna bűnősségét, majd elmondta azt is, hogy szerinte a hatóságok kiváló munkát végeztek, nem véletlen hiszen - mint fogalmazott - nem követett el bűncselekményt.

A férfi ügye 6 éve zajlik, felesége holtestte sosem került elő, csupán maradványait találták meg a rendőrök a Darnózseli határában lévő réten. Végig tagadta a gyilkosságot, szeinte felesége külföldre utazott, azóta is ott él. Többször felmentették már bizonyíték hiányában, legutóbb azonban 7 év börtönre ítélte a bíróság, fellebezett így került a Kúriára az ügy.

Ítélethirdetés hamarosan...

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén