Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2017. Május 04. 22:00, csütörtök | Helyi

Szigetközi fotós sikere Budapesten

Szigetközi fotós sikere Budapesten

A NAV Nyugdíjasok Országos Szövetsége országos fotópályázatán a Darnózselin élő Talpas Balázs második helyezést ért el. Gratulálunk!

A NAV Nyugdíjasok Országos Szövetsége egy ötlettől vezérelve hírdetett fotópályázatot "A mi világunk, lencsén keresztül" címmel. A több, mint húsz pályázó hétszázhuszonöt képe közül választotta ki a neves szakemberekből álló zsűri azt a negyvenkét fotót, melyek a kiállítás anyagát alkották.

Műfaji megkötés nem volt, tájkép, portré, élmény, vagy akár zsánerkép is lehetett az alkotások között. A kiállításra a szövetség budapesti székházában került sor, ahol díjazták az első három helyezettet.

A rangos eseményen Tánczos Imre a szövetség titkára adta át a helyezetteknek az emléklapot, az ezzel járó érmet és egy értékes könyvjutalmat. A Darnózselin élő Talpas Balázs a mosonmagyaróvári önálló kiállítása után, a Szigetközben készített fotóival indult a pályázaton és az igen értékes második helyezést érte el.

Az ünnepélyes eredmény hírdetés után a pénzügyőr zenekar tagjai szolgáltattak a kiállított képekhez illő zenét. Dr. Bocsó Gábor, a NAV KEKI főigazgató helyettese pedig beszédében méltatta az alkotók kitartását, alkotókedvét, további sikereket kívánva.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:45, hétfő | Belföld

Többnemzeti hadgyakorlatot tartanak Pápán

A gyorsaságot és a bevethetőséget demonstrálja a Pápa Bázisrepülőtéren tartott Swift Response 2024 többnemzeti hadgyakorlat

2024. Május 13. 15:43, hétfő | Belföld

Pénzbüntetésre ítélték Czeglédy Csabát az ördög ügyvédje-perben

Hatszázezer forintos pénzbüntetéssel sújtotta Czeglédy Csaba ügyvédet, szombathelyi önkormányzati képviselőt az úgynevezett ördög ügyvédje-perben.

2024. Május 13. 15:41, hétfő | Életmód

Bizonyos elektromos rollerekre is biztosítást kell kötni hamarosan

Bővül azoknak a járműveknek a köre július 16-tól, amelyekre kötelező gépjármű-felelősségbiztosítást kell kötni - hívta fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfői közleményében.

2024. Május 13. 15:40, hétfő | Belföld

Gyopáros Alpár: pályázni lehet falusi utcák, járdák, hidak, kerékpárutak felújítására

Önkormányzati tulajdonban lévő utcák, járdák, hidak és kerékpárutak felújítására pályázhatnak az ötezer lakosúnál kisebb települések a Magyar falu programban