Városlista
2024. június 26, szerda - János

Hírek

2020. Április 25. 17:05, szombat | Kék hírek
Forrás: infovárosok

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

Szándékosan befékezett a busz előtt, baleset lett belőle - VIDEÓ

A balesethez a hirtelen felháborodás vezetett. A vétkes sofőr kétszer is ok nélkül fékezett le hirtelen egy busz előtt, az ütközést követően pedig az adatai megadása nélkül hagyta el a helyszínt.

A rendőrségen a BKV egyik baleseti helyszínelője tett bejelentést hétfőn, hogy a 110-es autóbusz az Erzsébet hídon, Buda felé haladva egy személyautóval összeütközött, mert az a busz elé vágott – írta a police.hu.

A rendőrök szemlét tartottak és meghallgatták a buszvezetőt is, aki elmondta, hogy egy sávváltást követően a személyautó megelőzte a buszt, majd előtte kétszer is hirtelen lefékezett. A buszsofőr a második alkalommal már nem tudta elkerülni a balesetet, és az autónak ütközött.

Az incidenst követően mindkét jármű megállt, szóváltás is kialakult a két sofőr között, majd a férfi az autóval személyi adatainak megadása nélkül elhajtott.
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlekedési rendőrei a balesetet okozó férfit azonosították, és lakcímén, illetve tartózkodási helyén is keresni kezdték a gyanúsítottat, aki ennek hatására a rendőrségre önként bement.

A BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályán az autó sofőrjét közúti veszélyeztetés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Címkék: baleset, budapest, rendőr

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 25. 10:36, kedd | Kék hírek

Vonatokon, pályaudvarokon tart 24 órás ellenőrzést csütörtök reggeltől a rendőrség

Egy európai akció keretében tart ellenőrzést a rendőrség csütörtök reggeltől péntek reggelig vonatokon és pályaudvarokon - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden a police.hu oldalon.

2024. Június 24. 12:24, hétfő | Kék hírek

Meghalt a vonattal ütköző autó mindhárom utasa Méránál

Mindhárom utasa meghalt annak az autónak, amely személyvonattal ütközött hétfő reggel a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Méra közelében - közölte a MÁV Zrt. a Facebook-oldalán.