Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2021. November 22. 08:38, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu

Őrizetben az embercsempész

Őrizetben az embercsempész

A Hegyeshalom K2-es határ közelében, a vasútvonal melletti területen figyeltek fel a rendőrök a napokban egy szerb rendszámú gyanús kocsira.

Miután a járműben ülők észrevették a rendőrautót, abból 5-6, feltehetően migráns személy ugrott ki és szaladt el Ausztria irányába. A rendőrök a 32 éves szerb állampolgárságú járművezetőt elfogták, és a megyei rendőr-főkapitányságra történt előállítását követően – őrizetbe vétele mellett – embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítottak vele szemben. A migráns férfiak felkutatása jelenleg is folyamatban van.

Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Videó:

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 18:10, kedd | Helyi

Varga Mihály: válságálló a magyar gazdaság

Továbbra is válságálló a magyar gazdaság, a kormányzati intézkedések eredményesen tompították az orosz-ukrán háború hatását

2022. Május 02. 08:03, hétfő | Helyi

A magyar nyelv és irodalom írásbelikkel kezdődnek az érettségik

Hétfő reggel országszerte kezdődnek az írásbeli érettségi vizsgák. Az első érettségi napon magyar nyelv és irodalomból középszinten mintegy 71 ezren, emelt szinten több mint 2200-an adnak számot tudásukról.

2022. Április 27. 12:21, szerda | Helyi

Huszonhat migránst szállított a 19 éves szlovák sofőr

Jánossomorja külterületén ellenőrizték a rendőrök szerda reggel azt a szlovák autót, amiben 26 külföldi utazott.

2022. Április 22. 05:00, péntek | Helyi

Csapadékosra fordul az időjárás

Több hullámban csapadék érkezik pénteken, zivatarveszély miatt az ország nagy részére figyelmeztetést is kiadtak. A hétvége további részében is sokfelé borús és hűvös idő várható