Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2021. Június 25. 09:46, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Nem tartották be a követési távot, öt autó ütközött össze az autópályán

Nem tartották be a követési távot, öt autó ütközött össze az autópályán

Az autópálya 147-es kilométerszelvényénél, Károlyháza külterületén, a Budapest felé vezető oldalon a napokban ütközött össze két személygépkocsi, amelyet követően az út forgalma lelassult, torlódás alakult ki.

Az autópályán feltorlódott kocsisorban 17 óra 30 perckor a 150-es kilométerszelvényben ismételten ütközött három személygépkocsi.

A balesetek során személyi sérülés nem történt, azonban a gépjárművekben anyagi kár keletkezett. Az ütközések oka minden esetben a figyelmetlenség és a követési távolság helytelen megválasztása volt.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakra hívja fel a közlekedők figyelmét:

  • A nagy meleg ellenére is legyenek türelmesek, vezessenek kissé lassabban, tartsanak nagyobb követési távolságot!
  • A járművezetés során legyenek figyelemmel arra, hogy hőség idején a reflexek tompulnak, a mozdulatok kapkodóvá válhatnak, ezáltal a hibalehetőségek száma is megnő.
  • A napon álló gépkocsit indulás előtt szellőztessék ki, menet közben használjanak légkondicionálót, vagy gondoskodjanak a levegőcseréről, a friss levegő utánpótlásáról!
  • A balesetek megelőzése érdekében minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.