Városlista
2024. július 5, péntek - Sarolta, Emese

Hírek

2018. Július 30. 13:45, hétfő | Belföld
Forrás: mti

Jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emeltek vádat egy nő és élettársa ellen

Jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emeltek vádat egy nő és élettársa ellen

Jogosulatlan zsírbontó kezelés miatt emelt vádat az ügyészség egy nő és élettársa ellen - közölte a Fővárosi Főügyészség hétfőn.

A vád szerint a 38 éves, orvosi végzettséggel nem rendelkező nő 2015-től 2017 nyaráig jogosultság nélkül rendszeresen végzett szakorvosi kompetenciába tartozó zsírbontó kezeléseket. A kezelések során olyan kozmetikai termékeket fecskendezett a bőr alá, amelyek előírás szerint csak külsőleg alkalmazhatók.

A vádlott szolgáltatását az interneten hirdette, 16 emberen - elsősorban nőkön - végzett kezeléseket egy újpesti lakásban, és a szolgáltatásért tízezertől hetvenezer forintig terjedő összeget fizettek neki.

A Budapesti IV. és XV. Kerületi Ügyészség a nővel és élettársával mint bűnsegéddel szemben kuruzslás miatt nyújtott be vádiratot a bírósághoz - tudatta közleményben a Fővárosi Főügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 05. 07:59, péntek | Belföld

Tartható a 2,7 százalékos növekedési cél az MBH Bank előrejelzése szerint

Tartható a 2,7 százalékos növekedési cél idén, jövőre a 4 százalékot is meghaladhatja a gazdasági fejlődés üteme - mondták az MBH Bank csütörtöki sajtóeseményének szakértői Budapesten.

2024. Július 05. 07:58, péntek | Belföld

A hétvégén visszatér a kánikula

A hétvégén sok napsütés várható, a csúcshőmérséklet jellemzően 30 Celsius-fok felett alakul - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

2024. Július 05. 07:57, péntek | Belföld

MÁV: 30 százalékkal több baleset történt idén a vasúti átjárókban

Magyarországon az idén eddig 36 baleset történt a vasúti átjárókban, 30 százalékkal több, mint az előző év hasonló időszakában

2024. Július 04. 08:00, csütörtök | Belföld

Nagy Márton: Magyarország különleges szerepet tölt be a Kína és az EU közötti kapcsolatokban

Magyarország a fejlődő távol-keleti kapcsolatainak köszönhetően különleges szerepet tölt be a Kína és az EU közötti kapcsolatokban -