Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2020. Április 12. 12:41, vasárnap | Helyi
Forrás: police.hu

Fának ütközött egy autó Kimlénél

Fának ütközött egy autó Kimlénél

A balesetben senki sem sérült meg.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történ az 1403-as számú úton, Kimle térségében, 2020. április 10-én 10 óra 16 perckor. Egy 51 éves férfi közlekedett személygépkocsival Novákpuszta felől, Kimle irányába. Egy balra ívelő kanyarban az úttestről lesodródva - egy táblának és fatörzsnek ütközve – járműve megpördült, majd az út melletti mezőgazdasági területen állt meg.

A baleset körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a gépjárművezetők figyelmét, hogy minden esetben körültekintő módon, az időjárási és látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezessenek és minden körülmények között tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 08:35, szombat | Sport

Férfi divízió I/A-vb - Hosszabbításban győzelem az olaszok ellen, szombaton dől el a feljutás

A magyar férfi jégkorong-válogatott hosszabbítás után 3-2-re legyőzte a házigazda olasz csapatot pénteken a bolzanói divízió I/A-világbajnokság negyedik fordulójában.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben