Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Október 16. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt kilóra megveszi a budapesti lakókat

Brad Pitt hazánkban készülő, egész estét kitöltő produkciójának forgatása miatt már idejekorán felhívta a helyi lakosok figyelmét.

A helyieknek ezzel látszólag semmi gondjuk nem volt, azonban a világsztár gondolt arra is, ha lenne: az egyik internetes hírportál értesülései szerint a hollywoodi stáb egy-egy 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal kárpótolja a lakók komfortérzetét. Az érintettek a szelvény átvételekor kötelesek aláírni egy szerződést, amelyben vállalják, hogy nem készítenek sem hang-, sem képfelvételt a készülő World War Z hazánkban forgatott jeleneteiről, valamint nem fognak panasszal élni az esti hangzavar miatt.

A filmforgatás korábban lefoglalt fegyvereit a mai napig vizsgálják, és folyik az ügyben érintett személyek kihallgatása, ám ezek között nem szerepel Brad Pitt.

- Jelenleg nincs olyan adat, amely indokolttá tenné Brad Pitt kihallgatását a lefoglalt fegyverekkel kapcsolatban - nyilatkozta az Új Ásznak Bartha László, a Nemzeti Nyomozó Iroda szóvivője.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.