Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Október 03. 15:34, hétfő | PR

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Újbudán szolgáltat a Jánosik Kft.

Száz objektumban, mintegy 52 ezer négyzetméteren végeznek napi karbantartási feladatokat.

Építőipari-, gépészeti- és erősáramú felújítási és karbantartási munkákat, gondoskodnak a hibák kijavításáról, s ehhez 24 órás ügyeletet is tartanak a Jánosik és Társai Kft. szakemberei Újbudán. A nettó 157 milliós összegű szerződést az Újbudai Önkormányzat által kiírt közbeszerzésen nyerték el - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

Az önkormányzat által működtetett intézményekben, szociális-, nyugdíjas házakban, közösségi házakban, fogyatékos gyermekeket gondozó létesítményekben, bölcsődékben, óvodákban, közterület-felügyeletnél, játszótereken, közparkokban végzik munkájukat. Általában nyolcan, de csúcs napokon harmincan is dolgoznak a Jánosik Kft. alkalmazottai a kerületben. Tevékenységük nagyon sok, rendszerint kis feladatokból áll: kerítés áthelyezésektől, elektromos kapu javításon át, a közparkokban csőtörések feltárásáig és javításáig több mindennel foglalkoznak. A legtöbb helyen alkalmazkodniuk kell a 13 és 15 óra közötti csendes pihenőhöz. Az elmúlt hónapokban több mint 1000 munkát végeztek el.

A Jánosik és Társai Kft. évek óta stabilan átlépi az 10 milliárd forint feletti éves árbevételt, ehhez az ingatlanüzemeltetési ágazat csaknem 20 százalékban járul hozzá- mondta Jánosik Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat