Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Április 09. 06:00, hétfő | Helyi

Régi/új országgyűlési képviselőnk: Dr. Nagy István, a Fidesz-KDNP jelöltje

Régi/új országgyűlési képviselőnk: Dr. Nagy István, a Fidesz-KDNP jelöltje

Dr. Nagy István, a Fidesz – KDNP Győr-Moson-Sopron megye 5.sz. egyéni választókerületének egyéni jelöltje nyerte a 2018. évi országgyűlési választást a megye 5. választókerületében.

A politikus így jelentette be a győzelmet közösségi oldalán:

"Köszönöm szépen a bizalmat! Végtelen megtisztelő és jó érzés.

A szavazók magas száma és a személyemre, illetve a Fidesz- KDNP – re leadott szavazatok aránya azt mutatja, hogy a választópolgárok megértették a választás tétjét.

Hálásan köszönöm, hogy belém vetették a bizalmukat, s engem találtak alkalmasnak arra, hogy a térség érdekeit képviseljem az Országgyűlésben. Minden erőmmel azon leszek, hogy méltó legyek erre a bizalomra.

Hosszú és nehéz kampány volt, számos új jelenséget hozott felszínre. A közösségi média arctalanságot és névtelenséget biztosító volta olyan indulatokat és valótlan tényeket jelenített meg, ami nagymértékben terhelte a társadalom tűrőképességét. De hála Istennek győzött a normalitás!

A kampányban minden jelölt azért dolgozik, hogy milyen különböző programot tud bemutatni, hogy miben különbözik a másik jelölt programjától.
Mostantól viszont azért kell dolgoznunk, hogy ezek a különbségek elsimuljanak, az emberek között kialakult árkok betemetődjenek.

A kampány véget ért, de számomra a munka folytatódik. Fogjunk össze, hogy Mosonmagyaróvár és a térség a legdinamikusabban fejlődő és a legjobb hely legyen Magyarországon!

Mindenki munkájára számítok, dolgunk lesz bőven!"

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 19. 06:00, péntek | Életmód

Megjelent Azahriah új albuma, a skatulya I.

Skatulya I. címmel csütörtökön megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.