Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2019. Augusztus 04. 12:03, vasárnap | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Önkéntesen adták fel magukat a garázdasággal vádolt gyanúsítottak

Önkéntesen adták fel magukat a garázdasággal vádolt gyanúsítottak

A mosonmagyaróvári nyomozók négy férfit gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 3-án 6 óra 52 perckor arról, hogy Jánossomorján, a Tarcsay úton több ember vascsővel verekszik. A járőröknek a tanúk elmondták, hogy az autójuk mellett megállt egy másik gépkocsi, amiből többen kiszálltak és megtámadták őket, dulakodni kezdtek, kiabáltak, a kocsijukat pedig ütötték, rugdosták, majd az elkövetők a helyszínről elhajtottak.

Az intézkedők adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeképpen beazonosították a bűncselekménnyel gyanúsítható férfiakat. Az elkövetők tudomást szereztek arról, hogy a rendőrök keresik őket, ezért személyesen megjelentek a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságon, ahol elfogták őket.

A nyomozók csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a négy férfit, amelynek során megállapították, hogy a garázdák egy korábbi munkahelyi konfliktust akartak így elrendezni. A verekedésben egy ember sérült meg.

A bűncselekmény körülményeit a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 13:53, péntek | Életmód

A munkabér az elsődleges munkahelyválasztási szempont Magyarországon

A munkahelyválasztásnál a magyar munkavállalók számára 2024-ben is a vonzó munkabér és juttatási csomag az elsődleges, ezt követi a munkahelyi légkör és a munkaadó pénzügyi stabilitása, ahol nem kell tartani a leépítéstől

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.